Ana içeriğe atla

Domuz Avı İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yabani domuzlar hakkında bilgi edinin  Açıklama Boyut:  Özellikle büyük ön bölgeleri ve daha küçük arka bölgeleri olan daha fazla kaslı vücuda ve erkeklere sahip evcil domuzlardan daha küçüktür.  Erkekler omuzda yaklaşık 1000 mm durur ve 600 mm yüksekliğinde ve 114 kg ağırlığa kadar olan dişilerle 45 - 205 kg ağırlığında olabilir. Renk:  En yaygın olarak siyah olmakla birlikte, zencefil, kumlu kahverengi, beyaz, gri ve dumanlı mavi veya bu renklerin kombinasyonları ile renkte önemli yerel farklılıklar vardır. Tusks:  Alt çeneden dışarı doğru genişletin ve yukarı, dışa ve geriye doğru eğin.  Enine kesitte üçgen dişler 150 mm artı çıkıntı yapabilir. Sosyal davranış:  Temelde gün ışığında aktif olmakla birlikte, av baskısına maruz kalan yerlerde daha gece olabilir veya aktivitelerini sabah erken ve öğleden sonra ile sınırlayabilir.  Yiyecek, su ve örtünün uygun olduğu nispeten hareketsiz yabani domuzlar, her iki cinsiyetin çetelerinde ev aralığı alanlarını işgal edecektir.  Çö

Geyik Avı İçin en iyi 10 Av Tüfeği


Evet, temel sentetik stoklanmış .30 / 06 cıvata tabancası, geyik avlarının çoğunda iyi sonuç verecek, ancak doğru iş için doğru aracın bulunması için söylenecek bir şey var. Bazen, uzun atış yapmak için ekstra hassas bir tüfek veya bir dağı yakalamak için hafif bir teçhizat anlamına gelir. Ve bazen avlanma izinleri herhangi bir türden bir orta ateş tüfeğine izin vermez. Geyik avında ne tür olursanız olun, bu listede mükemmel bir silah bulacaksınız.

1. BEANFIELD SNIPER REMINGTON SENDERO SF II
2. TIMBER CLASSIC MARLIN 336C
3. ALPINE SHOOTER SAKO FINNLIGHT
4. ALL-PURPOSE ALL-STAR WEATHERBY VANGUARD SERIES 2


5. PENNY-PINCHER RUGER AMERICAN


 6. SMALL-PLOT SMASHER AMBUSH 300 BLACKOUT

 7. FIRST-TIMER OUTFIT H&R HANDI RIFLE

 8. SLUG-ZONE SPECIALIST SAVAGE M220 STAINLESS CAMO

 9. MUZZLELOADING WORKHORSE THOMPSON/CENTER PRO HUNTER FX


10. OPEN-COUNTRY STALKER NOSLER M48 PATRIOT

Bir de geyik avı videolarına göz atalım;






Bu yazıda av tufekleri fiyatlari, otomatik av tufekleri fiyatlari, ucuz av tufekleri, en iyi av tufegi, ithal av tufekleri ile ilgili bilgileri derledik. Av tüfeği fiyatları için satış yapan web sitelerini ziyaret ediniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Av Tüfeği Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Domuz Avı Avcılığa yeni başlayacak olanlar için en öncelikli konu av tüfeği seçimidir. Av tüfeği seçerken nerelere dikkat etmeli? Gelin önce bir av tüfekleri ni inceleyelim. Yivli Av Tüfeği Domuz avı, ayı avı, geyik avı, karaca avı, seyrek olarak kurt, çakal, kaz, gibi avlarda kullanılan mermi atan silahlardır. Sabit hedeflerde daha etkilidir. Hareketli hedefi tek mermiyle uzaktan vurmak beceri gerektirir, bu yüzden risklidir.Yivli av tüfeği uzak mesafeli büyük ava ilgi duyan avcıların silahıdır. Yivli av tüfeği nin de yarı otomatik, pompalı ve tek atan tipte çok çeşitli kalibreleri vardır.  Yivli Av Tüfeği Yivsiz av tüfeği Örneğin 454 gram kurşun 12 çeşit parçaya ayrılır 12'de bir parçası küre haline getirilirse kürenin çapı 12 çapa tekabül eder. 16'ya ayrılıp bir parça küre haline getirdiğinde bu kürenin çapı da 16'ya denk gelir. Bu sistem İngilizlerin bulduğu bir sistemdir.  1-12 çap: Avcının tüfeği 12 çaptır. Genel olarak fişe

DEUTSCH DRAHTHAAR Av Köpegi

Deutch Drahthaar Av Köpeği Irk Kökeni : Almanya Deutch Drahthaar Av Köpeği Kullanım Amacı: Kontinental bir ırktır. Merada, ormanda ve suda, atış öncesi kuşu bulmak, atış sonrası da vurulan kuşu aport etmek amacıyla kullanılır.